Elinstallationer

Elinstallationer hos vi på Långåkers Elservice AB, auktoriserat och registrerat hos Elsäkerhetsverket. Vi har lång erfarenhet och bred elkompetens till både företag och privatpersoner när det gäller elinstallationer och elarbete. Våra elektriker hjälper dig vid nya elarbeten, installationer, reparationer eller vid felsökning om något inte fungerar som det ska.

Renovering av fastigheter

Långåkers Elservice AB installerar ny el, byter ut gammal och felsöker vid problem. Vårt team har mångårig erfarenhet av renovering av fastigheter och hjälper fastighetsägare med elinstallationsarbete. Det är mycket att tänka på när du renoverar, bygger om eller utökar. Vi är med från start till mål och ser till att du får ett säkert och funktionsriktigt slutresultat.

Lantbruk och jordbruk

Elinstallation i jord- och lantbruk kräver en partner med fördjupad kunskap kring regelverk och utförande. Vi på Långåkers Elservice hjälper jordbruks- och lantbruksägare med elinstallationer, felsökning, problemlösning, styrningar, riv av gammalt och installation av nytt. Våra elektriker är vana att arbeta nära djurhållning och runt foder- och sädeshantering. Vi arbetar långsiktigt och är en välrenommerad partner vid elinstallationer i bruksmiljö.

Golvvärmeslingor i ett badrum

Golvvärme

När du renoverar hjälper vi på Långåkers El dig med golvvärmesystemet. Vi skissar och planerar, installerar och kopplar in alla typer av elgolvvärme-system. Vanligast är kabel som läggs som en slinga eller ett nät som rullas ut.
Golvvärme kan appliceras i de flesta utrymmen såsom badrum, hall, kök, sovrum, arbetsrum, garage etc. Värmen skapar ett behagligt klimat och är dessutom skönt för fötterna. Fungerar inte ditt gamla golvvärmesystem? Våra elektriker utför felsökning för att därefter komma vidare med lämplig åtgärd, för att avstyra problemet.

Elbilsladdare

Elbilsladdare

Långåkers Elservice installerar elbilsladdare (laddstolpar till elbilar), som en del av ert boendes utökande el-infrastruktur. Laddstolpen placeras i närheten av parkering efter överenskommelse. En del bilar laddar bak, en del fram eller på sidan. Vi ser till att laddningen sker säkert och smidigt. I arbetet ingår även kontroll att din elanläggning klarar kraften att ladda en bil.

Rulla till toppen