Elektromekanisk verkstad

I vår elektromekaniska verkstad hjälper vi företag, organisationer, region och privatpersoner med service och reparation av elektromekanisk utrustning. Vi är proffs på elmotorer, svetsar, elverk och högtryckstvättar.

Nilfisk högtryckstvättar

Rengöringsteknik från Nilfisk

I vår verkstad tar vi hand om Nilfisk rengöringstekniska produkter. Högtryckstvättar, hetvattentvättar, dammsugare, skur- och sopmaskiner samt industritvättar. För proffs, industri och konsument.
Vi säljer nytt och reparerar begagnat samt tillhandahåller Nilfisks originalreservdelar och -tillbehör (allt från lansar och slang till munstycken och filter). Helt enkelt: Långåkers Elservice är proffs på Nilfisk. Välkommen!

Validering av svetsar

Validering & reparation av svetsar

Vi på Långåkers Elservice hjälper dig med kalibrering, validering och reparation av svetsar. Vi utför även felsökning och byte av delar. Vi är auktoriserad serviceverkstad för Kemppi och ESAB men hjälper dig även med andra varumärken på svetsar och svetsutrustning.

Lindar elmotor

Lindar & renoverar elmotorer

Elmotorer ligger Långåkers Elservice varmt om hjärtat. Vi har mångårig och fördjupad kunskap i elmotorers uppbyggnad, konstruktion och funktion. Vänd dig till oss när du behöver hjälp; vid nyköp, motorrenovering eller felsökning. Vi är ett av få företag i Sverige som lindar om elmotorer, ett hantverk som gått i arv.

Butik fylld med Nilfisks produkter

Försäljning & service

Välkommen till vår butik, i Björklinge, Läby (ca 25 min norr om Uppsala). Här får du personlig hjälp när du ska köpa ny elmotor (t.ex. energieffektiva elmotorer från Bevi), kugg- eller snäckväxel, kullager, högtryckstvätt, städmaskin, boka servicearbete eller köpa tillbehör. Vi säljer Nilfisk proffsmaskiner inom tvätt och städ samt tillbehör till dessa.
När något inte fungerar som det ska hjälper vår verkstad dig. Vi utför service av Nilfisk högtryckstvättar och städmaskiner.

Duckar och flaskor med kem

Kem & vätskor

Vi säljer kem och vätskor, passande till Nilfisk högtryckstvättar och städmaskiner. I vår butik kan du köpa kem över disk i både små och stora volymer. Allt från tvätt och avfettning till industrisanering. Vi är återförsäljare av Novadan där du bland annat hittar spray, våtservetter, personlig hygien, bistro, klädtvätt, golvvård, allrengöring, sanitet och desinfektion.
Ring oss gärna så hjälper vi dig med rätt produkt till ditt tvätt- eller städändamål.

Rulla till toppen